Jag Är Glad Men Jag Kallas Smutser


Hephephep.
Hur är läget, läget är att det är fucking måndag och det är fucking kallt och det fucking bästa som finns är att fucking skratta. Så det har jag försökt göra. Kom direkt från landet till biblioteket skulle plugga historia Lisen började berätta bajshistorier jag skrattade. Gick på bio med pappa såg The King's Speech den var sjukt bra jag skrattade. Det blev idag jag fick ett omtänksamt sms av Oscar jag skrattade. Kollade på Betnér-klipp på YouTube med Lovisa på bordevaraförbjudettråkig svenskalektion jag skrattade. Lyssnade på Melanie som rapade fram namn på lunchen jag skrattade. Fattade ingenting på matten kände mig korkad jag skrattade. Åkte buss med klassen jag skrattade. Kom hem vi hade ingen mjölk försökte ringa mamma hon glömde mobilen hemma jag skrek på telefonen kunde inte riktigt skratta. Gick ursinnigt ner till affären köpte mjölk Karin smsade jag skrattade. Och nu sitter jag här och ler lite åt skärmen och ja, jag äter wasabinötter.
Det har inte varit en fantastisk dag. Det har faktiskt varit en ganska jävlig dag. Men jag har iallafall skrattat och gjort mitt bästa för att ha kul ändå. Och lyckats ganska bra, skulle jag vilja påstå. Inser det hela tiden mer och mer: saker blir vad man gör dem till. Och jag vill göra dem bra.


Dagens lilla glädje-grej: att gunga fram och tillbaka i spårvagnssätet till Kristian Anttila – Smutser.
Sweet dreams <3

Paus Här

Här igen.
Gnuggar i ögonen långfrukost flismorgonrock enorm pyjamasskjorta. Landet tystnad böcker. Har läst ut Scar Tissue nu. Börjat på Min Vän Leonard. Inte helt dålig den heller.
Lördag när den är som bäst.
Gårdagen tillbringades i cafét med Isabell och Lovisa. Musik ur högtalarna hela dagen brummande kaffemaskin ångande diskmaskin torka bord. Chokladkaffe colaburk.
Att röra sig i ett kök har alltid påmint mig om att dansa. Skjuta in en låda piruett skära gurka ett två tre fyr piruett öppna skåp ta mugg tre fyr kaffemaskin två tre fyr piruett öppna diskmaskin piruett ge kaffe till elev ta betalt ge växel tre fyr. Särskilt när man är flera. Skära gurka piruett låta Isabell gå förbi synkop och ett två kaffemaskin Lovisa tar betalt tre fyr sträcka sig under hennes arm för att hämta växel ge till elev ett två piruett skära gurka tre fyr.
Sen förvirrad fredagsfika. Kubba till vagnen, slänga grejer i väska, åka till landet, börja andas ordentligt. Se på skitfilm kura ihop i supermjuk säng sova sömn som bara läker. Vakna till nyss inhandlat nybakt bröd och stor kopp varm choklad. Trägolv med flisor. Mjuka tofflor. Nedbrunna ljus. Bleka moln på mulen februarihimmel. Gitarrmusik från någons Spotify. Sköra röster som sjunger om kärlek.
Planerar långpromenad fotoexpidition mer bok. Laga mat se på film sova mer. Det är det enda som finns här. Vakuum på världens bästa sätt. Paus. Paus Där.
Här.


Dagens lilla glädje-grej: att klämma lite på ett alldeles färskt bröd och le sådär fånigt som man bara gör ibland.
Sweet dreams <3

Scar Tissue That I Wish You Saw


Intensiva böcker är kärlekshistorier.
Det börjar så lätt. Den ögonblickliga attraktionen, nyfikenheten.
Det förtsätter. Man kommer varandra närmare, börjar förstå mer och mer, dras djupare in i intrigkarusellen. Blir förförd och kan inte sluta.
Försvinner. Faller djupare. Även när man är åtskilda kan man inte sluta tänka på boken. Kan hata den ibland men återvänder konstant, hungrig efter mer, hela tiden mer, som ett beroende.
Tills slutet kommer alltför snart och man blinkar till och undrar var i helvete man befinner sig. Ruskar av sig dimman, älskar den fortfarande men är glad att vara i verkligheten igen.
Scar Tissue av Anthony Kiedis. Har egentligen läst den förut. Men kan inte sluta. Lyssnar konstant på Red Hot Chili Peppers och försvinner totalt i musiken. Känner Anthony smärtsamt tydligt och känner mig precis lika trasig.

I övrigt, vad det än finns för gudar, välsigna pianoelevflickan och hennes mysko småbröder. Varje gång jag går därifrån har jag med mig en liten dos livsglädje som räcker i några timmar. Vet inte om det är på grund av hela grejen med att dela med sig av kunskap eller vad det är som händer, men jag älskar det. Ångestar inför lektionen nån dag i förväg och vet inte varför, men efteråt är jag lite hög. När hon får det där leendet när jag hundraprocentigt uppriktigt berömmer henne, när hon bryter igenom förvirringsmuren och sätter en låt, när hon ser lite småledsen ut och säger hejdåsesnästavecka; jag älskar det. Vad det än finns för gudar, välsigna henne.


Dagens lilla glädje-grej: att smita iväg och äta kvalitetssushi med mamma.
Sweet dreams <3

Warmer Than Heaven

En sån där dag.
Blev väckt, gick upp stängde dörren somnade om. Hade ont i huvudet hade sovit förjävligt två nätter i rad ville inte vara med. Ville inte vara ensam på låtskriveriochinspelning och har fortfarande ingen litterär gestaltning-idé. Prioriterade sovmorgon och långfrukost. Tog Ipren, drack O'boy och såg på skitfilm med Patrick Dempsey. Klockan är snart ett och jag har inte gjort nåt vettigt alls och älskar det. Ska ta mig iväg till gymmet om ett tag, kanske göra lite engelska. Kanske. Eller så går jag ut och fotar.
På tal om foto. Jag kommer glömma säga det här till Predan, men vad sägs om kultursommarjobb med foto? Vet att du vill. I alla fall att jag gör det. Sök.

Jag kommer kanske göra såhär några gånger framöver. Ta en sovmorgon då och då, banga lite fler lektioner än jag kanske borde. Men det är så jävla skönt. Och om det är det som krävs för att jag ska orka med de lektioner jag faktiskt är i skolan, så so be it. Jag är alldeles för ambitiös för att låta mina betyg fara rakt åt helvete, men lite åt helvete kan de få fara. Har hört att det är varmare där. Kanske gör det till och med att min nedfrysta studiemotivation tinas upp lite? Vet vet.
Det är det här som händer i mitt liv just nu. Studieförlamning och vansinnesjakt efter nåt sätt att komma runt den. I väntan på varmare vårdagar släpper jag betygen lite, lite närmare helvetet.
Säg att jag gör rätt. Säg att det är okej. Säg att det inte är nåt fel på mig.


Dagens lilla glädje-grej: att hitta en ny knarklåt (Razorlight – Golden Touch - Full Length, om någon undrade).
Sweet dreams <3

Det Är Lugnt

Yup. Tänkte bara säga hej. Innan skolan drar igång med tretimmars svenskalektion.
Känner mig inte så knäckt som jag trodde. Första lektionen innehåller ingen examination. Då är det lugnt. Ingen större prestation förväntas. Då är det lugnt.
Längre fram än så vägrar jag tänka.
Jag har inte gjort mycket senaste dagarna. Gått omkring i flera timmar. Tagit smått tråkiga foton. Tränat. Lyssnat på The Weepies – World Spins Madly On. Skrivit klart en svidande sen franskainlämning. Sett klart Matrix-triologin med Miranda och blivit sur på antiklimaxet. Skrattat åt det. Ätit brunch på Ritz, känt mig jättefin i kanten och brutit ihop över ett tråkigt skämt om mina laggiga knogar.
Och nu ikväll har jag suttit i studion med världens bästa pappa och spelat musik till låtskriveriochinspelning. Månen står lågt och är gul och imorgon får jag träffa mina vänner igen och det tar udden av skolångesten. Då är det lugnt.


Dagens lilla glädje-grej: att gå en extra hållplats i solsken.
Sweet dreams <3

Vi Åker Buss

Sedan sist.
Har tillbringat en eftermiddag i Heddas säng med film och brownie. Halvsovandes respektive helsovandes. Känt mig varm, mjuk och jävligt ledig. Har bakat bröd och suttit i soffa med te och kakor och snackat om ingenting. Har varit på galnaste brunchen nånsin och tyckt om tills jag blev yr. Har tillbringat nästan ett dygn med Hannah. Har köpt en enorm fluffjacka som känns som att ha på sig en kudde. Har redigerat bilder och förundrats över allt jag inte förstår. Har haft skakiga händer och tappat saker. Har lyssnat på musik, spelat musik. Planerat framtid och skrämts av den. Så till den milda grad att jag vägrar tänka på den. Det är tillräckligt att försöka få nuet att räcka till. Framtiden är inte ens här än, den får vänta.
Det som gör mig sanslöst glad är vänner. Jag har så fina. Brunchen: teoretiskt sett klass. I praktiken: gigantiskt kompisgäng. Men återigen framtidsrädslan - hur kan man gå tillbaka till nånting annat efter studenten? Vi är abnormala, undantag, vi är liksom... spetta. Vi håller uppe oss själva. Ger oss energi när det inte verkar finnas någon. Fredagsfikar och brunchar och åker buss. Pratar för mycket i klassrummen. Skrattar för mycket i klassrummen. Äter lunch tillsammans. Åker mer buss äter mer brunch tar fler fikor. Läser varandras arbeten säger alltid något snällt åker mer buss.
Vet inte riktigt vad jag skulle säga egentligen. Det kom av sig på vägen. Det blev ett hyllningsinlägg till mina samhällsvänner istället. Säg vad ni vill, men ni är bäst. Ni håller mig uppe. Ni får mig att orka, att vilja. Ni formar mig. Ni gör mig. Ni är bäst.


Dagens lilla glädje-grej: att äta morgontyst frukost med Hannah.
Sweet dreams <3

Tycka Om

Har kollat på alldeles för många snygga bilder på facebook och har cravings för att ta med mig några vänner ut till landet och fota och fota och fota. Vill sådär att det nästan gör ont. Men i sommar. Då jävlar.
Just nu är jag yr. Väldigt yr, faktiskt. Vet inte om det är för att jag har ätit för mycket brunch med syster yster och syster ysters kompisar eller om det är för att jag har stirrat för mycket på datorskärmen som visar crackad version av Photoshop som är jättejättesvår att fatta men bäst eller om det är för att jag har sovit för mycket men oavsett vilket så ska jag nog överleva.

Jag älskar att vara ledig. Det finns ärligt talat få saker som går upp mot det. Inga krav, inga måsten. Fucka planering, fucka väckarklockor.
Som igår.
Träffade historiagrupp kring tolv på biblioteket. Satt där i någon timme, letade källor på afrikansk historia, bläddrade hit och dit och gjorde inte så mycket vettigt. Halkade med Lisen och Rochelle till fotoutställning på Hasselblads Center. Förundrades, provocerades, tyckte om. Sen ville vi utmana ödet och sitta på en uteservering med filtar och en varm kopp. Det hittade vi inte. Men vi hamnade på Espresso House i alla fall. Åt scones, drack chailatte, tyckte om. Klockan blev fyra och vi trodde det var Trubadurslam på Café Hängmattan. Knatade omkring en kortis i Vasa innan vi halkade på vagnen till Majorna och satt på cafét och drack te, fotade och tyckte om. Så visade det sig att det inte alls var Trubadurslam för vi hade kollat på fel månad. Men vi satt kvar ett tag i alla fall. Klockan blev sex och kurr i magen. Åkte hem, frös och tyckte om. Så hade det gått en hel dag utan sirapssega timmar eller krav på att bara orka med. Bara improviserad fantastiskhet.

Om nån timme ska jag försöka träna, om brunchen hunnit smälta något. Sen ska jag träffa vänner, äta Ben&Jerry's och försöka fira att vi är fria singlar. After all, det är ju Alla Hjärtans Dag.
För två år sen var jag bitter. För ett år sen var jag överpepp. I år bara är jag.


Wtf. Vet ej vad som hände med färgerna. De ska vara mycket fylligare. Funkar i alla andra program. Nåja. Får lägga upp på facebook, eller nåt.

Dagens lilla glädje-grej: att sitta med Photoshop och flina åt alla saker jag plötsligt kan göra.
Sweet dreams <3

Äventyr

Wasabinötter är bäst. Men det finns många andra bra saker.
En av dem är att jag har gett mig lov nu. Förutom att träffa min historiagrupp ett par timmar under lovet ska jag inte plugga ett dyft. Alls.
Samtidigt som det gör ont att vara såhär förlamande skoltrött är jag ändå fascinerad. Att jag fortfarande står upp. Att jag fortfarande går till skolan. Att jag fortfarande tar mig igenom de sirapssega timmarna varje dag. Att jag fortfarande orkar.
Det är en till bra sak.
En annan bra grej hände igår när jag var på väg hem från pianolektionen. Det kom fram en liten skröplig kvinna med russinkinder och gula glasögon och frågade vart vagnen gick. Jag svarade lite försiktigt, och det visade sig att hon var smått förvirrad och inte riktigt verkade hitta hem. Det ville sig inte bättre än att jag åkte med henne någon extra hållplats och gick armkrok med henne och höll uppe henne när hon fick yrselanfall och hjälpte henne beställa taxi och åkte med i taxin hundra meter uppför gatan med en något ställd men fruktansvärt snäll chaufför och hjälpte henne till dörren och fick veta att hon var 91 år och hette Kerstin. Hon sa hela tiden att det här var ett äventyr.
När jag kom hem en timme senare än vanligt var jag stelfrusen, svintrött och stressad. Och brutalt jävla glad. Bara på grund av russinkinder och gula glasögon. Kanske inte så bara, egentligen.
Ett vardagsäventyr som resulterade i ogjord franskaläxa, diskning och russinkindsleenden.

Dagens lilla glädje-grej: att gå barfota på mjuk matta.
Sweet dreams <3

Everyday Indulgence

Brukar aldrig lyssna på Winnerbäck. Vet inte riktigt varför. Bara gör inte det. Men så läste jag en textrad på en random blogg och plötsligt var jag tvungen. Det var inte ens en särskilt bra textrad. Men det var Winnerbäck och jag var tvungen. Så nu sitter jag här med mina wasabinötter och min temugg och lyssnar på dov poetröst och ömtåliga gitarrer och gnuggar mig i ögonen.
Min eftermiddag har varit bäst.
Faktiskt hela dagen, come to think of it.
Låtskriveriochinspelning på morgonen. Satt med Logic i ungefär två timmar och pillade med syntar och elpianon och trumkomp och MIDI-filer och märkte inte att tiden gick förrän läraren hojtade till att vi inte fick glömma att ta paus. Då hade det gått en och en halv timme. Jag slet av hörlurarna och raglade ut ur rummet med närsynta ögon. Satt i bamba och kände mig lite som en estet.
Så sushilunch med Lisen och verbalt osammanhängande färja till stan. Vi bangade litterär gestaltning. Orkade inte. Ville inte. Jag köpte en cola, gick hem och kollade på film hela eftermiddagen. Var helt fascinerad hela tiden. Satt uppkrupen i soffan med en filt och en skål mannagrynsgröt och kunde inte tänka mig nåt lyxigare. Hade inte njutit mer på ett femstjärnigt hotell eller på en fancy spaanläggning. En bra film en tisdagseftermiddag var mer än tillräckligt.
Just nu roar sig Persson med att skicka YouTube-klipp på Död Snö. Får flashbacks. Ler åt förut. Saknar mig inte.

I alla fall, dagens tips: beachvolley. Så galet kul. Har träningsvärk idag i muskler jag inte visste att jag hade. Och lite sand i träningsbagen. Men det är värt det. Med feeet marginal.


Dagens lilla glädje-grej: att åka morgonspårvagn med Alice.
Sweet dreams <3

Sjukt Go Morgon - Eller?

Sitter i skolan. Det känns inte riktigt bra. Har precis gjort ett tappert försök till uppsatsskrivning, måndag morgon, koffeindarrig och oförberett nervös. Det tog en timme och trekvart att skriva mina två sidor, ungefär. Vi hade tre timmar på oss. Jag använde hälften av tiden. Just nu sitter resten av klassen och hetsar i datasalen. Det känns inte bra. Nånting gick fel. Men kan inte komma på vad. Skitsamma. Sitter i ett litet undanskymt rum med några som fortfarande skriver. De är nervösa. Lite hetsiga. Det luktar brända hjärnceller i hela rummet.
Jag hatar plugg. Älskar att ha Spotify i mobilen.

The Little Things Give You Away

Titeln är en låt av Linkin Park. För övrigt.
Söndagseftermiddag, Bon Iver i högtalarna, mjölksyredarriga träningsben och damp på svenskauppgift. Skjuter upp, skjuter upp och dricker O'boy idag igen.
Funderar på att ta med mig O'boy-pulver till skolan. Det finns ju mjölkautomat. Och mikro. Och glas. Varför inte? Vore ju lite epic.
På tal om epic.
Chokladfondue med äpplen, apelsin och kakor framför Matrix med Mirandas jamande katt utanför dörren; det är epic, mina damer och herrar.
Imorgon ska vi spela beachvolleyboll med klassen. Ändå lite pepp. Sen ska jag skynda hem och försöka skriva ihop en sida litterär gestaltning-bebis. Vet inte hur det kommer gå. I värsta fall får jag skippa den lektionen på tisdag.
Kan man inte så kan man inte, orkar man inte så orkar man inte. Comme sera comme sera. Jag gör så gott jag kan.

Sportlov snart. Livet är gott. Ska ingenstans, göra ingenting. Eventuellt mysa sönder på klassbrunch och fira alla hjärtans dag med vänner och glass och frottera mig i filmer med Hannah. Och sova. Åka spårvagn med vakuumhörlurar och sluta tänka. Inte plugga. Vägrar.
Snart är snön borta. Det är nästan ingenting kvar nu. Ser asfalten genom isen på gatan ner mot hållplatsen. Ser gräs på grannens tomt. Ser solen efter klockan tre. Ser små växter längs trottoarerna. Ser stora vattenpölar överallt. Ser sprickor i isen. Ser en annalkande vår. Och känner mig lite hoppfull.
En känsla som snabbt försvinner när jag tänker på en tretimmars uppsatsskrivning imorgon. Kanske borde ta tag i det här, nu. Förbereda mig lite.
Kanske.


Dagens lilla glädje-grej: att mamma köper med sig fikabröd från mataffären.
Sweet dreams <3

Dom Säger Jag Är Lat, Jag Säger Okej


Ljus. Överallt och hela tiden och åh. Snön håller på att smälta ner i små bäckar längs trottoarkanterna och det kikar fram en tveksam disig sol över trädtopparna och jag dricker O'boy och mår oförskämt bra och åh. En sats frallor står på jäsning och datorn kämpar med att ladda in bilder från dagens fotoexpedition. Tog trekvart till att halka runt med dåliga skor och få håret urblåst och förfrysa fingrarna och digga musik och få en paus från mig själv. Försvann i hörlurarna och slutade tänka. Bara tittade på ljus och bländartal och färger.
Nu sitter jag och mumsar på det numera färdiga brödet. Damn, I'm good. Av någon anledning är det alltid det jag gör, bakar bröd, när jag är ledig och vill varva ner. Det är något så fridfullt och mysigt över att ha tid att låta degen stå och jäsa, komma tillbaka, knåda lite, skyffla in i ugnen och en stund senare ta ut en plåt gyllenbruna skapelser som sprider gos i hela huset. Och nybakat bröd? Guds gåva till mänskligheten. Det är det bästa jag vet, alla kategorier.
Jag känner mig bra idag. Kort sagt bara bra.
Annat kan man säga om syster ysters datorhelvete. Tre blue screens på en och en halv timme. Känns inte som att den mår riktigt bra. Försöker att inte skrika. Lyckas halvbra. Syster yster och mamma undrar vad som händer.

She pours a daydream in a cup
A spoon of sugar sweetens up
And she fights for her life as she puts on her coat
She fights for her life on the train
She looks at the rain as it pours
And she fights for her life as she goes in a store
With a thought she has caught by a thread
She pays for the bread and she goes
Nobody knows


Dagens lilla glädje-grej: att lägga stämmor på Oren Lavie – Her Morning Elegance.
Sweet dreams <3

Färglöshet Och Oproportionerlig Pepp


Vem drog ner färgmättnaden?
Lyssnar på musik, dricker choklad, äter kakor. När färgen är borta får man det.
Vi har nya muggar nu. Vita, släta, snygga. Och en massa nya teer. Och en svart termosmugg som jag tänker fylla med koffein.
Jag letar musik. Är på jakt. Kollar igenom profil efter profil på Spotify. Om någon har ett tips, snälla, snälla, länka. Vad som helst som inte är dansband, country eller grindcore. Och-
näe.
Näe.
Nu jävlar blev jag lack.
Spotifyreklamen annonserar att man kan få en "7-day free trial" för Spotify Premium. Gött, tänker jag som har en iPhone. Klickar på bannern.
"It appears that you've already been a premium user and this trial is only valid for new users."
Happ.
Fuck you, då.

Imorgon blir det klassisk fredagsfika. Taggar skiten ur mig. Planerar beställning. Räknar ner timmarna. Påminner Lisen med jämna mellanrum. Funderar på fikaställen. Kontrollerar saldot. Ändrar min mentala beställning.
Livet blir mycket roligare om man övertaggar. Småsaker blir fantastiska. En kopp kaffe blir det mest otroliga man kan tänka sig, fredagsfika blir en lysande höjdpunkt att se fram emot hela veckan, en god lunch kan peppas för flera dagar i förväg.
Gör det; övertagga. Börja jubla när din kompis dyker upp på morgonen. Planera exakt vad ni ska göra på håltimmen. Tagga att komma hem och sätta på en bra låt. Peppa varandra. Ta en skitsak och tagga sönder.
Jag lovar, det blir askul. Och det behövs i vardagen. Som min alldeles för kloka far sa häromdan: man behöver saker att se fram emot. Om du inte har planerat nån Thailandsresa inom de närmaste veckorna; ta en fredagsfika. Tagga lika mycket.

Såja, snodde en bra låt från Marcus profil: Oren Lavie – Her Morning Elegance. Sån musik passar mig perfekt just nu. Oh god. Perfekt.
Nu taggar jag tjugo minuter i duschen. Ska bli underbart. Ska sätta på hög musik. Ska dra på hög värme. Ska göra en hårinpackning. Ska sjunga med lite falskt i låtarna. Fan vad nice det ska bli.

Dagens lilla glädje-grej: att sitta på hållplatsen och känna att den bleka februarisolen trots allt värmer lite.
Sweet dreams <3

P.S. Sitter vid fel dator. Har inga nya bilder här. Så det blir ingen idag. Doh. D.S.

Ambivalensvardag

Bara en sån där februaridag.
När det är göteborgsgrått med snöslask på gatorna, med fuktiga vantar, stickade tröjor och världens största halsduk. 
När jag småler mot en liten flicka som ramlar runt på spårvagnen och surfar, och mot hennes mamma som inte har nån haka, bara hals. Hon ler inte. Jag undrar om halsen är i vägen.
När jag spårvagnsdiggar Jack Johnson. Eftersom det regnar.
När jag har missat bussen, druckit kaffe, glömt en läxa, halkat runt på isen. Velat sova men börjat skratta. Gått till gymmet, halkat hem. Glömt bort mig själv i duschen.
Bara en sån där februaridag, som är så vanlig att det gör ont. En sån som största delen av alla dagar ser ut som. En sån där trygg vardag där det inte egentligen händer ett skit. Som man har glömt när man vaknar nästa morgon.
Det svider. Att vardagen är så vansinnigt vanlig. Att dagarna försvinner till pluggande och måsten.
Ibland vill jag peka fingret åt min trygghet. Skrika åt vardagen, klå upp alla fuktiga vantar, vill bara att nånting ska bryta av. En ballong på kyrkogården, kladdkakevärme hos Viktväktarna, gallskrik i klassrummen, vad som helst. Vill resa, vill se nytt. Förändras.
Samtidigt... fan. Skulle allt försvinna imorgon är det vardagen jag skulle sakna. Jag skulle sakna stickade tröjor, spårvagnsleenden, kameraklick, kaffekickar och småhetsiga asgarv, jag skulle sakna fuktiga vantar och göteborgsslask för de betyder att vi finns.
Hatar vardagen för monotonin, älskar den för att den trots allt är så vacker.
Och tids nog kommer jag få min beskärda del av utmaningar och brytningar. Så borde väl försöka uppskatta det vanliga, men you know what they say: man blir lätt hemmablind.


Så man bjuder syster yster på fika och traskar runt i Haga med vintertrotsiga Converse och förundras över hur lätt allt är.

Dagens lilla glädje-grej: att se att termometern visar plus på morgonen.
Sweet dreams <3

RSS 2.0